Bilde 30.01.2018 klokken 09.01.jpg

Josef Haydn - strykekvartett op.77 no.1
Arne Nordheim - 'Duplex'
Bela Bartok - strykekvartett no.5

Kombinasjonen av Haydn Opus 77/1, Nordheims Duplex og Bartóks Femte Strykekvartett, var en uimotståelig fristelse og utfordring for oss. Et utvalg av komposisjoner fra våre hjerter. Vi ønsker at våre innspillinger er som våre konserter, balanserte og med en følelse av til slutt å ha opplevd en reise. Det er derfor viktig for oss å ha et nært forhold til verkene vi spiller. Vår primarius, Arvid, har en spesiell tilknytning til både Bartóks Femte Strykekvartett gjennom sin mentor Sándor Végh, og med Duplex på grunn av sin kontakt med Arne Nordheim. De store kvartettene av Joseph Haydn er et pågående prosjekt, og den gledesfylte åpningen av Opus 77/1 leder lytteren hodestups inn i vår tredje utgivelse på 2L.